Om Kosmetisk Kirurgi

Trinn Om Hvordan Du Skal Gå Om Kosmetisk Kirurgi

Kosmetisk kirurgi er noe å tenke dypt over før man hopper inn i det. Du må vite de riktige spørsmålene for å stille deg selv, så vel som alle du vil intervjue for å utføre prosedyrene. Denne artikkelen vil prøve å markere hva du trenger å tenke på og hva du trenger å vite når du går inn.

Kosmetisk kirurgi kan brukes av forskjellige årsaker, så det er viktig å forstå hvilken type operasjon du gjennomgår. Forskjellen mellom generell plastisk kirurgi og rekonstruktiv kirurgi er stor, og det er forskjellige prosedyrer for hver av disse to forskjellige typene. Sørg for å få riktig informasjon.

Finn ut om du må gjøre noe for å endre utseendet ditt før du har prosedyren. Finn ut om hårfjerning er nødvendig fra ansiktet ditt hvis du er mann, eller om håret på hodet ditt trenger trimming.

Kosmetisk kirurgi er ikke noe som bør tas lett på. Det gjør ikke bare en permanent endring i kroppen din, det koster også ganske mye. Vanligvis inkluderer den alle risikoen ved enhver annen type operasjon. Dette betyr ikke at det ikke er et godt alternativ, men at det alltid bør vurderes nøye.

Når du ser på kosmetisk kirurgi, vil du være sikker på at du velger klokt. Du vil ikke velge den billigste kosmetiske kirurgen basert på det alene. Du vil se på legitimasjon. Se etter anmeldelser og slikt. Sørg for å ta en velinformert beslutning når du velger en kirurg.

Diskuter i detalj de forskjellige typene prosedyrer som kirurgen du vurderer har utført tidligere. Finn ut informasjon som hvor mange av disse operasjonene de har utført, og se på bilder av tidligere pasienter. Selv om du ikke kan være sikker på at operasjonen din vil gi deg de resultatene du håper på, har du større sjanse til å lykkes hvis du gjør undersøkelser og velger en anerkjent lege.

Finn ut hvor operasjonen vil finne sted på forhånd. Du kan gjøre noen undersøkelser om dette stedet. Sørg for at kirurgen din har valgt et lisensiert og akkreditert sted. Kontroller at kontoret hans er inspisert og akkreditert. Hvis operasjonen din vil bli utført på kirurgens praksis.

Spør om forskjellige alternativer for anestesi. Ved større inngrep er generell anestesi best, men du bør vite om risikoen. Du har rett til å be om generell eller lokalbedøvelse, men gjør mer forskning slik at du kan ta en utdannet beslutning. Be din kirurg om å få en kvalifisert sykepleier til å hjelpe ham eller henne med anestesi om nødvendig.

For enhver kosmetisk kirurgi, sørg for at du velger en anerkjent kosmetisk kirurg, som har erfaring fra prosedyren. En god kirurg vil ta deg tid til å sette deg ned med deg og hjelpe deg med å forstå risikoen som er involvert før operasjonen. De vil også være villige til å vise legitimasjon og annen informasjon du ber om.

Du kan lese bok etter bok og artikkel etter artikkel og bare klø på overflaten av kosmetisk kirurgi, alternativene, kostnadene og komplikasjonene. Denne artikkelen har prøvd å vise frem noen av de viktigere brikkene i puslespillet for deg. Fortsett å forske, og du vil kunne ta en velinformert beslutning.

Cosmetic Surgery Procedures